Daca nu esti online, NU existi!

Noi iti ducem afacerea, ONLINE.


Unul din factorii cheie ai succesului unei afaceri este prezenta online.
Indiferent de domeniul de activitate, de tipul companiei (producator sau prestator de servicii) si de nivelul pietei pe care activeaza (local, national sau international), prezenta online nu este numai obligatorie pentru a intarii increderea in afacere a tertilor ci si pentru a creste vizibilitatea asupra activitatii companiei si implicit a numarului de potentiali clienti.
O prezenta online de succes poate aduce o crestere substantiala a numarului de contracte semnate sau produse vandute si implicit a cifrei de afaceri.

Dar nu orice prezenta online ajuta:
- un site din anii 1999 sau 2005 este ca si inexistent pentru motoarele de cautare;
- un site nou dar care nu este deloc optimizat, are nu are componente seo frendly si nici nu se adapteaza pentru diferite dispozitive este aproape invizibil;
- o pagina de Facebook pe care se mai publica de 2-3 ori pe an produse sau servicii si in rest doar distribuiri la citate celebre si poze cu animalute dragute, nici aceasta nu aduce nici un beneficiu.
In urma unei activitati de peste 8 ani in domeniul promovarii online a afacerilor din Romania, am stabilit pachete de servicii complexe pentru companiile care inteleg ca fara o prezenta online de calitate nu pot accesa primele locuri in topul celor mai bune companii pe domeniul lor de activitate.
Am pregatit astfel pachete de servicii de promovare online cu costuri moderate si rezultate cuantificabile VEZI OFERTA STANDARD

Pentru toate companiile care detin un site dar nu cunosc nivelul la care site-ul este functionabil si optimizat oferim ANALIZA GRATUITA .

Companiilor care nu au site le oferim CONSULTANTA pentru implementarea unui site profesional, in parteneriat cu companii de webdesign si gazduire cu care colaboram si avem impreuna experienta multor proiecte de succes.
Oferim servicii de branding: logo, identitate vizuala si crearea de materiale de promovare, obiecte promotionale personalizate si altele.
Avem deasemenea incluse in oferta si servicii de foto si video profesionale axate pe partea de bussiness: fotografie de produs, campanii foto pentru materiale promotionale, video procese tehnologice si video testimoniale. Ne puteti transmite o solicitare de oferta aici

CONTACT RAPID


Telefon:+40 748.689.066