Portofoliu

instalatii gpl
Un proiect inceput in anul 2012, o colaborare de succes ce a adus plus valoare companiei si serviciilor oferite. Am trecut impreuna prin 2 tipuri de platforma si 3 variante ale site-ului, cu modificari atat de imagine cat si de structura care nu au afectat pozitionarea in primele locuri in clasamentul Google pe cuvintele cheie. Profesionalismul de care am dat dovada si buna gestionare a momentelor cheie din dinamica dezvoltarii site-ului au facut din aceasta colaborare una de succes.
Parteneriatul are la baza nu numai servicii de optimizare seo ci si conceperea de campanii promotionale, crearea materialelor publicitare si promovarea acestor campanii.
De asemenea ne ocupam impreuna si de monitorizarea si optimizarea campaniei pe Google adwords, campanie sustinuta de companie din 2011.
zincare petrescu
Un bussiness pentru care prestam servicii din anul 2012, o colaborare pe aproape toate tipurile de servicii pe care le oferim care ne-a adus multe satisfactii de ambele parti.
Un site a carui pozitie in clasamentul Google este incontestabila, care desi este pe o ramura a industriei grea si contine majoritar informatie de specialitate a fost ridicat in clasament datorita bunei gestionari a continutului si a elementelor structurale.
Dintre serviciile prestate sunt adminsitrarea si optimizarea permanenta asite-ului ; campanii foto de produs; crearea de materiale publicitare ( bannere, flayere, mape prezentare pentru targuri) campanii de e-mailing, crearea de materiale promotionale pentru evenimente si sarbatori.
rezervoare gpl
Rezervoare-GPL o alta ramura de activitate a companiei ProSperanta, este un proiect din 2017 care a avut un succes instant, o idee prelucrata impreuna cu clientul de la zero si pusa in imagini si continut cu o promovare sustinuta pe mai multe canale online. Un proiect dinamic ce se dezvolta pe masura ce apar noi provocari in piata.
Best amanet auto
Proiect preluat dupa etapa de creare a site-ului la care am intervenit prin optimizarea continutului onsite si cu promovare offsite, site pe care intr-o scurta perioada de timp am reusit sa il aducem pe primele locuri in Google pe cuvintele cheie de interes in arealul geografic solicitat.
evenimente corporate
Un bussiness pe domeniul Evenimente private si corporate si manifestari publice cu un potential de crestere foarte mare in urma promovarii online. O companie cu care dezvoltam un parteneriat activ si oferim impreuna servicii de organizare si promovare a evenimentelor corporate: deschidere punct de lucru; aniversari companii; lansare produse si servicii noi; etc.
prospedition
Pentru divizia de transporturi a ProSperanta am dezvoltat de un site dedicat transporturilor de marfa, pe o nisa destul de aglomerata care a beneficiat atat de grafica cat si de continut optimizat inca de la faza de proiect. A beneficiat de o promovare targhetata pe clienti noi externi si are o dezvoltare continua pentru a raspunde solicitarilor din piata externa.
sala fitness pitesti
Un proiect preluat în plină pandemie, când nimeni nu mai paria pe activități recreative.
Am venit cu un concept nou - începând de la pachetul de identitate vizuală (logo, grafică site, card acces, materiale tipărite, bannere, grafică pentru rețelele sociale, etc ) pînă la texte pentru site și implementare pachet plată online în site. Cu un pachet de promovare - SEO - pentru un an avem garanția că site-ul va ajunge în primele poziții ale Google pe cuvintele cheie selectate.
camin-bunici
Un bussines dedicat îngrijirii persoanelor în vârstă preluat dupa ce site-ul a fost făcut. Pe langă pachetul de optimizare - SEO- lucrăm împreună îi la conceperea materialelor de promovare, stategii de promovare și campanii de mediatizare.
bebe confort pitesti
Magazin online din Pitești dedicat proaspetelor mămici și bebelușilor.
Ne-am implicat de la crearea conceptului magazinului online, găsirea soluțiilor de distribuție și crearea strategiei de promovare incluzând aici grafica materialelor de promovare offline și online.